Pengedar Air Zam Zam Terus Dari Mekah

728x294

Assalamualaikum w.b.t, Bismillahirahmanirrahim

Seperti yang kita sedia maklum, air zam zam merupakan air yang paling suci di dunia, yang menunjukkan kebesaran kuasa Allah, air yang terus mengalir sejak zaman nabi Ibrahim sehingga hari ini, tanpa henti. Air yang dikenali dengan banyak kelebihan dan insyaAllah boleh membantu menyembuhkan pelbagai penyakit.

botolzamzam

Kami zam-zam.my membekal dan mengedarkanΒ Air Zam Zam pada harga upah yang berpatutan.

Air Zam Zam yang dibawa terus dari tanah suci Mekah
100% tulen, tiada campuran air lain. Dikilangkan di Mekah, botol sama seperti jemaah umrah/haji terima
Penghantaran terus ke rumah anda (ke seluruh negeri di Semenanjung Malaysia – KL/Putrajaya free delivery/COD, luar kawasan + kos pos via GDex/Citylink RM35/botol)!

Harga: RM130 / 10 Liter


Hubungi Muhaimin, email muhaimin[at]zam-zam.my, call/sms/whatsapp 012 230 21 58

Cara Pembayaran:

Langkah #1

Sila buat pembayaran keΒ salah satuΒ akaun berikut:

PENTING: Sila masukkan email muhaimin@zam-zam.my ke dalam ruang email penerima, ini penting untuk melancarkan proses pengesahan pembayaran anda.

CIMB
Nama : MUHAMMAD MUHAIMIN BIN MD ISA
No Akaun : 7003980046
MAYBANK
Nama : MUHAMMAD MUHAIMIN BI
No Akaun : 162357289027

Langkah #2 (Penghantaran terus ke rumah anda – KL/Putrajaya free delivery/COD, luar kawasan + kos pos via GDex/Citylink RM35/botol)

Untuk tujuan penghantaran, berikan
1. Nama dan alamat penuh
2. dan no tel
3. Pembayaran melalui Maybank / CIMB, masa pembayaran dilakukan
melalui
1. Email – muhaimin@zam-zam.my, atau
2. SMS/Call/Whatsapp Muhaimin di 012 230 21 58

blog

*Untuk pembelian selain dari Kuala Lumpur/Shah Alam/Putrajaya dan sekitar, penghantaran percuma tidak termasuk pembelian secara borong

Terima kasih πŸ™‚

70 comments on “Pengedar Air Zam Zam Terus Dari Mekah
  1. Mohammad Bin Haji Dahlan says:

    Asallamualaikum,

    Saya ingin tahu dapat kah produk (Air Zam Zam) tuan dibekalkan ke Kuching, Sarawak? Kalau positif harga/tambang barangan berapa? Untuk tujuan edaran semula bagaimana?

    Sekian terima kasih.

    Mohammad B. Hj. Dahlan
    Kuching

    • zzadmin says:

      Waalaikumsalam,

      Mohon maaf buat masa ini tiada penghantaran ke Sabah/Sarawak kerana kos penghantaran agak mahal. Saya cadangkan tuan hubungi dealer di sana, cuba ini: http://airzamzam1.blogspot.com

      Atau cawangan Tabung Haji yang berdekatan pun biasanya ada jual.

      Semoga berjaya πŸ™‚

  2. sham says:

    akum tuan kalo sekiranye 100 botol ke atas bape harga sebotol?

  3. suhaila ali says:

    saya beminat untuk menjual air zam – zam di kedai saya

  4. nizam says:

    slm tuan saya nizam.bekerja sebagai petugas cs holidays dlm bidang umrah dan haji.boleh tak hantar ke rompin secara pukal.berapa paling minima?094141185 opis

  5. Izhar Megat Ghazali says:

    Penghantaran air zam-zam ke Kampar, Perak percuma ke?

    • zzadmin says:

      Penghantaran ke Kuala Lumpur, Shah Alam, Putrajaya dan sekitar percuma, jika ke Kampar kos penghantaran RM20/botol, menggunakan Citylink πŸ™‚

  6. Salam. saya di Sungai Petani Kedah, Apakah dikenakan bayaran pos jika saya membeli drp tuan? Agak agak berapa hari saya akan terima pos itu?. says:

    Disini pun ada, cuma saya kurang yakin ketulinan nya.

    • Assalamualaikum tuan,

      Terima kasih kerana bertanya. Untuk penghantaran melalui pos, cas courier RM20/botol. Penghantaran menggunakan Citylink, mungkin ambil masa 2-5 hari. πŸ™‚

      Untuk makluman cawangan Tabung Haji juga biasanya ada jual. Mungkin boleh cuba cari di sana dulu πŸ™‚

    • Rosli says:

      Saya juga menyediakan perkhidmatan membekal air zam zam di Bagan Serai, keseluruhan Penang, Kulim,Baling, K. Batas dan Sg. Petani secara percuma.
      Kos sebotol ialah RM120 ( 10 liter ).
      Stock 11/Apr 2014 ialah 78 botol.

      Rosli-0134808640

      • MOHD NASIR BIN MD ISA says:

        As salam abg. Ada lg x stok air zam zam area sg petani… Kalau Ada bgtau saya ye Di no Tel 0102293655.tq

  7. KAMARULZAMAN says:

    ASSALAMUALAIKUM ADMIN.SAYA DARI SYARIKAT HIGAH TRADING INGIN MENJADI PENGEDAR PUKAL.BOLEH HUBUNGI SAYA DI 01115717512 ext: TUAN KAMARULZAMAN.TERMA KASIH.

  8. Nor Aliza says:

    Salam. Saya dari Syarikat Alhadrie Trading, Penang dan berhajat nk jadi pengedar di kws Utara dan perlukan sebutharga borong dari tuan. Ini no. konteks saya 012-4111512 Segera. Tkasih.

  9. mohd.sameer says:

    salam,,,
    i want to be distributor of air zamzam di kuching sarawak so how much i can get it if i buy 500 botel or 1000 botel ?
    plz pm me on 0060109649010 thnx.

  10. Harith says:

    assalamualaikum. Saya berhajat untuk beli sebotol 10 liter dan dipos terus ke Kulai, Johor. Berapa kos keseluruhan ya? terima kasih.

  11. Harith says:

    assalamualaikum. Saya berhajat untuk beli sebotol 10 liter dan dipos terus ke Kulai, Johor. Berapa kos keseluruhan ya? terima kasih.

    sms/whatsapp : 0133797455

  12. mohd tirmizi b.mohd zainal says:

    Salam sy tirmizi, sy berhajat nk beli 15 botol. Antr ke petaling jaya, brp ye kos pghntrn dn bpe lme ye dijgka smpai.. hrp leh lh pm

  13. ar says:

    Sy nak order 10 botol ? Brp sebotol ? Hntar ke Pahang.

  14. shah says:

    saya nak order 100 botol 10liter. Tolong hantar quotation.

  15. norfazlin says:

    Mohon beli 2 botol dan dihantar ke kawasan rawang..

  16. zubaidah says:

    Assalamualaikum…jika air zam2 hantar terus ke kelantan berapa kos sebotol?

  17. maslina says:

    air zam-zam 500ml dan 1.5l ada jual tak…..sy baru nk mula berniaga….

  18. ismail says:

    As salam.. Saya nak order 10 botol dan dihantar ke sabak bernam dan 10 botol dihantar ke bagan serai perak. boleh tolong emailkan kos keseluruhan. Terima kasih.

  19. dapat dihantar ke surabaya (Indonesia) pak ?

  20. amali says:

    Stok air zam-zam sudah ada ke..

  21. Mohd Rozalmi says:

    Assalamualaikum wbt.

    saya ingin membeli 5 botol air zam zam, yang mana 2 akan dihantar ke Telok Panglima Garang dan 3 lagi ke Tapah, Perak. Mohon email saya harga yang perlu saya bayar keseluruhannya dan bagaimana saya akan menghantar alamat kepada saudara.

  22. rooslina says:

    saya hendak jadi pengedar air zam2 berapa harga dan berapa liter 1 btl

  23. hazimin says:

    Salam..
    Saya berminat dan berhajat nk jadi pengedar air zam zam.Perlukan sebutharga borong dari tuan.
    Bole email quotaion kepada saya Haziminmohd@yahoo.com
    Terima kasih

  24. nur eliana bt azanan says:

    Saya berminat utk membeli air zamzam.saya berada d langkawi.bagaimana utk membeli air zamzam ini

  25. Halim Noor says:

    Assalaamualaikum

    Saya nak beli 2 botol air zamzam. Boleh saya tahu jika order ni boleh di hantar ke Singapura dan berapa kos nya.

  26. Khairul anuar says:

    Salam,

    Saya ingin membeli secara 50 botol utk start berniaga berapa harga boleh diberikan. hantar di shah alam. Tq

  27. nor says:

    Sya nak order dlm 5 botol .boleh dpt harga berapa?

  28. zamzamorisattuuu says:

    Salamm, dah ada stok ka bro…?

    • Salam, ya dah ada

      Harga semasa:
      1-9 botol: RM135/botol
      lebih 10 botol: RM133/botol

      Free delivery ke Putrajaya / KL. Pos via Citylink + RM30/botol. Jika berminat, whatsapp/sms nama, alamat dan jumlah botol ke 0122302158 (Min)

  29. Iza Nekman says:

    As salam..

    Saya ingin membeli sebotol air zam-zam..berapa kosnya ye? adakah penghantaran dibuat ke rumah saya di Pandamaran, Klang.

    Terima kasih

  30. irham salim says:

    salam admin….
    saya nak bertanya, untuk bulan ramadhan nanti jika saya ingin membuat tembapahn sebanyak 100 botol utk size 10 kg ada stock ke,

    terima kasih

  31. Lina says:

    Tulen ke air zam-zam ni… Sekarang dah kecoh jenama ni adalah palsu… πŸ™ Betul ke? Kalau betul tulen, mcmana nak bezakan tulen & palsu?

  32. Maslinawati says:

    Assalam,

    Boleh hantar ke Pulau Pinang?

  33. farhanah bt mat hanif says:

    Saya nak dapat kan satu botol 10 liter for own use.

  34. HAJI HASSAN BIN HAJI ALI says:

    Saya berhajat untuk membeli 2 botol air zam-zam tulin dari Mekah untuk di hantar ke Lot 343 Kg. Jalan Enam Kaki, Beranang, Selangor. Berapa harga dan belanja posnya. Terima Kasih.
    Hj. Hassan bin Hj. Ali
    Tel. 0194101938

  35. Asrul nizam ali says:

    En. Muhaimin, saya nak beli 100 botol. Boleh reply emel saya?
    Asrul : 012-4515282
    Pulau Pinang

  36. ab azis bin zakaria says:

    Saya ingin membeli satu botol air zamzam 10 litre . Berapa Harga ke Taman Cheras jaya, Cheras . Selangor. T. Kasih

  37. zul says:

    Salam. nak tanya, ada tak air zam zam dalam botol 500ml atau 1 litre? kalau ada berapa harganya? TQ.

  38. murni says:

    Assalamualaikum…skrg masih jual lagi…ada penghantaran ke sg siput perak

  39. Mohamed Zulkifli Hasan says:

    Assalamulaikum, saya ingin membeli satu botol air zamzam 10 litre . Berapa kos penghataranya ke Taman Desa Subang Seksyen U5, 40150 Shah Alam Selangor. T. Kasih

  40. Mohd aszahry b zainudin says:

    Salam..Cod boleh x?

  41. Zuhairi says:

    Assalam admin.. Kalau beli 10 botol brape harga boleh bagi siap pos ke terengganu?

    Email sy : mohdzuhairi484@gmail.com

  42. rahim says:

    Salam tuan, ada agent x di kawasan kuala selangor? sy mahu sebotol 10 liter air zam zam.

    • Waalaikumussalam wbt, buat masa ni lokasi stor hanya di AU2 Taman Seri Keramat dan Presint 11 Putrajaya, luar kawasan kami boleh pos via GDex/Citylink (+RM35/botol). Jika berminat boleh hubungi (Whatsapp/Call/SMS) 012 230 2158 (Muhaimin)

  43. Tantri says:

    Assalamualaikum wr.wb saya tanya klu kawasan luar negeri gmn?? Bisa kirim gk saya dari Indonesia?? Terima kasih

1 Pings/Trackbacks for "Pengedar Air Zam Zam Terus Dari Mekah"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*